Handelsbetingelser

     

Generelle oplysninger


CVR-nr. 38110977
Adresse Ringstedvej 456 4632 Bjæverskov
E-mailadresse Djaevlehuen@gmail.com

Levring :

Forsikret til nærmeste posthus/ pakkeshop/ udlevrings for DAO

 

Beløbet hæves først ved afsendelse.


 

Personlig gjorte produkter

 

Når en vare personlig gøres ved fx navn eller ændringes ved det orginale produkt, fra falder returretten.

 

Det samme gælder ved farve, hver opmærksom på, at farver kan ændres i forhold til lys og efter hvilken skærm du ser det på 

 

Broderi

Løse tråde samt andet ved broderi, anses ikke for fejl. 
Der kan forekomme størrrelse forskel, fra en ting til en anden. Selvom der er broderet med samme skrift størrelse

Vi anbefaler at alt med broderi skal vaskes skånsomt fx i vaskepose samt på vrangen
Personlige gjorde vare, såsom fx med broderi, tages ikke retur. Da det er en bestillingsvare.

 

En julesok eller andet , der er broderet, bliver kategoriseret som en specialfremstillet vare, som ikke er omfattet af fortrydelsesretten. Derfor er det ikke muligt at lave en returnering, da varen ikke kan sælges til anden side


 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved Djaevlehuen@gmail.com . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

 

Gave : Hvis du ønsker at give en hue i gave, skal du huske at få byttemærke på. Det gør du ved at skrive en kommetar " gave " samt dato for modtagelsen af gaven dette gør du under "kommentar til forsendelse"Returnering

 

OBS det er ikke muligt af afbestille julesokker eller andet med broderi efter køb. Da de bliver broderet, efter hånden som ordrerne kommer ind.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for:  Advents Kalender.
 

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Djævlehuen 

Ringstedvej 456

4632 Bjæverskov
 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik For at du kan indgå aftale med os,

har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.  Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Djævlehuen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Som registreret hos Djævlehuen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Djaevlehuen@gmail.com.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Djævlehuen

Ringstedvej 456

4632 Bjæverskov
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 05/09/2020